Hoe adverteren?

Adverteren op Korenwereld.nl is mogelijk.

Korenwereld.nl heeft als doelgroep alle koren in Nederland en bereikt alle liefhebbers op het gebied van kooractiviteiten, een ideale plek om te adverteren voor bijvoorbeeld busmaatschappijen en leveranciers van geluidsapparatuur en muziek. Korenwereld.nl is voor u een goed medium om uw advertentie te plaatsen.

Advertentiemogelijkheden.

Korenwereld.nl heeft vier banners waarin u kunt adverteren: Twee banners in de header van de pagina en twee in de content van de home-pagina.

De banner in de header rechts heeft een grootte van 468 bij 60 pixels (full banner), de andere drie banners hebben een grootte van 234 bij 60 pixel (half banner). Als op de banner wordt geklikt wordt doorgelinkt naar uw website.
U adverteert een periode van een afgesproken aantal dagen waarvoor een prijs per dag wordt vastgesteld.

In de twee banners in de home-pagina hebben wij de mogelijkheid om een tekst in te voeren, als u niet over een banner beschikt. De lengte van de tekst is beperkt, maar de hyperlink zorgt voor een goede doorverwijzing naar uw website.

 

Hoe kunt u adverteren?

Om uw advertentie te kunnen plaatsen vraagt u via een e-mail een offerte aan bij Korenwereld.nl met vermelding van de periode en voorkeur voor de plaats in de site. Korenwereld.nl kijkt of de periode en de banner beschikbaar zijn. Na goedkeuring en overmaking van het bedrag wordt de periode vastgelegd en de door u geleverde banner en hyperlink klaargezet. Zolang de betaling niet is gebeurd blijft de advertentieruimte beschikbaar voor andere adverteerders. e-mail: adverteren@korenwereld.nl

 

Scherpe prijzen

Korenwereld.nl hanteert scherpe prijzen, dus schroom niet om een offerte aan te vragen.